• 2022.12.03. 07:53

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Web App gyorstalpaló

Bygyufo

szept 22, 2022

Tegnap elindult a FUT 23 Web App korai hozzáférés. Egyelőre csak a weben érhető el, a mobilalkalmazás vagyis a Companion az EA közleménye szerint ma fog frissülni. Mindenki használhatja már most a Web App-ot akinek volt hozzáférése a FUT 22 verzióhoz még augusztus 1 előtt. Vagyis aki addig nem használta a Web App vagy Companion alkalmazást, most ezt sem tudja. Majd csak azután, ha belépet a FIFA 23-ba (legkorábban szeptember 27-én). Teljesen mindegy hogy van-e előrendelésed vagy nincs, ha a FIFA 22-ben használtad ezeket a felületeket, akkor most jogod van hozzá hogy használd a FIFA 23-ban is már a játék megjelenése előtt.

Fontos hogy belépni az EA accountoddal tudsz, ami nem egyenlő a PS vagy Xbox accountoddal. Vagyis azt az e-mail címet (és jelszót) ad meg, amivel annak idején a FIFA-ba regisztráltál.

Ha sikeresen beléptél kapsz néhány üdvözlő ajándékot, de a FIFA 22-ben szerzett Pre-Season packokat majd csak októberben kapjuk meg. A FIFA pontokat meg minden extrát ami az előrendelésért járt, majd csak akkor kapod meg ha beléptél a játékba (leghamarabb szeptember 27-én).

Vélemény, hozzászólás?