• 2022.12.10. 07:16

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Vége a szezonnak

Bygyufo

máj 21, 2022

Eljött az idő: befejeztem.

Nem véletlen csökkent le a bejegyzések száma és minősége az elmúlt napokban. Eljött a nyár, a jó idő, többet vagyunk a szabadban a családdal, ráadásul a webshop mellett (és a munkahelyem mellett) csináltam a nyári szezonra egy fizikai boltot Hajdúszoboszló szállodasorán, ahol majdnem minden estémet töltöm legalább augusztus végéig.

Így időm is kevesebb maradt a játékra és az oldal szerkesztésére, meg amúgy is akarok egy kis pihenőt. Nem, nem fáradtam bele, nem égtem ki, nem ment el a kedvem tőle. De kiakarom magam éheztetni szeptemberre. Ha megjelenik a FIFA 23 nagyon megakarom nyomni az elején, a téli hónapokban kb az összes objectivet megcsinálni, minden SBC-t kirakni, összerakni valami durva csapatot. Idén fél gőzzel is egész komoly team jött össze, kitudja mit lehet elérni ha az ember ráfeszül keményen. Természetesen pénz berakása nélkül. Majd meglátjuk, a terv az hogy majd minden apróságról beszámolok ősszel, mit hogyan csinálok, és mi az eredménye.

Addig is megy az oldal tovább, minden nap lesznek bejegyzések, csak talán rövidebbek, nem lesz mindenről szó, sőt a feladat leírások is csak akkor kerülnek ki ha nagyon ráérek a melóban. Nektek is csak azt tudom javasolni hogy irány a való világ, fürdő, bulik, haverok, és bármennyire is most áll össze a jó csapat nem kell egész nap ezt tolni. Én is fogok heti 2-3 meccset játszani biztosan, de a háttérbe szorul a játék 4 hónapra.

És a végére sikerült megszerezem Rashford kártyáját 2+ millióért, jó lenne azért majd ki is próbálni valamikor. 😀

Vélemény, hozzászólás?