• 2023.03.24. 06:01

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Ben Yedder legjobb lapja

Bygyufo

ápr 17, 2022

Kipróbáltam Ben Yedder Captains lapját.

Egyrészt mert nerfelték a POTM Ben Yedder kártyát ami még mindig jó de már nem kiváló, másrészt volt 1 millió zsetonom amit nem tudtam mire költeni már hetek óta.

A kártyát alapból ismeri mindenki, kegyetlen befejező, bugos egy köcsög. A POTM lapja sokáig megállíthatatlan volt, szó szerint. Hiába szerelték le, úgy csetlet botlot hogy a labda végül nála maradt, ha kapura lőtt bárhonnan bármilyen szögből 10-ból 8 gól lett.

Na ezt örökölte meg az új lapja, csak még brutálisabban. Szerelik aztán mégis nála marad a labda, olyan induló sebessége van hogy nics az a védő aki lereagálja, ha pedig sprint nélkül az L2 gombot (PS) használva lövöd el a labdát, szinte garantált a gól.

A stamina 85 lett ami ha nem használsz pressinget elég a mérkőzés végéig, még ha le is megy az energia csíkja ugyanúgy gyors marad, mert bugos. 😀 Mivel van gold untrade Mbappe a csapatomba, hosszabbításra lehoztam mindig Yeddert.

Ha gondolkoztál ne várj tovább, jelenleg a játék egyik legjobb ST lapja. Igaz a TOTS miatt biztos esik az ára és ha majd kap TOTS lapot (ami biztos) akkor ezt nerfelik. De addig (ami még több hét) kiváló megoldás ez a kártya. Jobb mint a POTM lapja volt annak megjelenésekor.

Nálam 11 mérkőzés 11 gól és 11 gólpassz. 10 WL kvalifikáció és 1 Division Rivals.

Én most kiárulom a teljes csapatot az ár zuhanás miatt illetve hétköznap a GTA főszereplő nálam.

Vélemény, hozzászólás?