• 2023.03.24. 04:15

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Fernandinho Captains lapjáról

Bygyufo

ápr 16, 2022

Ma még kivehető Fernandinho Captains lapja SBC-ből, ha tesztet nem is, de néhány szót írok róla. Mind a 19 meccsem vele WL kvalifikáció és WL mérkőzés volt.

Tipikus az a kártya, aminél az első pillanatban érzed hogy rendben van. Nagyon jól szerel, ott van mindig a labda útjában, kiváló CDM. Gyorsan mozog, és néha tényleg hihetetlen hogy egyik pillanatban még blokkol egy labdát, a következő szituációban már a pálya teljesen másik pontján segíti a játékot.

Valahogy mindig oda keveredik ahova a labda, és vagy szereli az esetek nagy részében az ellenfelet, vagy a támadást segíti egy kiváló passzal. Merthogy nagyon jól passzol. Ez amiben sokkal jobb bármelyik Kante lapnál, rövid és hosszú passzai is mindig tűpontosak. Nagyon sok gólpassz előtti passza (vagy épp labda szerzése) van, meg azért néhány gólpassz is, pedig védekezés az első számú feladata.

Legnagyobb gyengepontjának a 85 stamina szokott feljönni amivel valójában nincs baj, nálam a 120 percet is végig tudja játszani látványos lassulás nélkül. Az viszont igaz, hogy egyszer egy piros lap miatt vissza raktam CB-nek, a meccs végén kevés volt már utolérni a gyors támadókat.

Az egyetlen bajom vele hogy több nagy ziccert kihagyott, kapufára lőtte meg épp hogy mellé, pedig olyan sokszor találja meg a lecsorgó labdát. Ezeket pl Pogba Winter Wildcards lapja szinte mind bevágja, de ő alapból más poszt.

Ha van bőven fodder vegyed kifelé, csak zsetonért azért nem venném ki mert 2 hét és Team of the Season jobbnál jobb lapokkal.

Vélemény, hozzászólás?