• 2023.03.24. 05:32

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Showdown Bailly első benyomások

Bygyufo

febr 20, 2022

Nem tervem a teszt írás, arra van másik magyar oldal, de néhány szót Baillyről mert sokan kérdezitek. Amúgy se lehet 8 mérkőzés alatt sokat megtudni egy kártyáról.

Headliners Van Dijk és TOTY Ruben Dias után érkezett, így magasra lett téve a léc. És ami egyértelmű volt előtte is: nem tudja a két kártyával felvenni a versenyt, de ugye árban is teljesen más kategória így ez rendben is van.

A jó hír az, hogy majdnem minden labda elakad benne. Kiválóan szerel és blokkol. A rossz viszont az, hogy gyakran ezután el is pattan tőle, nem ragad hozzá. Ha szöglet lesz belőle az a kisebb baj, de ha az ellenfél elé aki így ziccerbe kerül az már jobban fáj.

Labdaszerzésnél én kis passzokkal szoktam előre törni amit kiválóan megold, pontosan passzol. Nem lassú, de azért kontránál nem ér úgy vissza mint a Dias.

Nem az a tipikus kártya aki megváltja a világot és az első perctől érzed hogy vele rendben van a védelem, de az elvárhatót stabilan hozza. Ha szereted a csapatot akkor használd, vagy ha már nagyon nem tudod hova tenni az untrade lapokat adj egy esélyt neki, de egyébként nem gondolom hogy ő lenne a megoldás másnak, olyan sok jó elérhető CB lap van a Premier Leagueben. Aztán remélem fejlődik majd két ratinget, de nálam egyelőre mindenképp marad.

Vélemény, hozzászólás?