• 2023.06.04. 00:21

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Boldog Új Évek Kívánok!

Bygyufo

dec 31, 2021

Bár még lesz poszt az oldalon ma – hacsak nem üt be addigra nagyon a whisky – hiszen 19 órakor indul az új promó.

Köszönöm, hogy már több mint 7500-an vagyunk az oldalon, el sem tudjátok képzelni milyen sokat jelent ez nekem. Annak idején, amikor elkezdtem játszani az Ultimate Team-mel egy EURO FIFA oldalról próbáltam tájékozódni, ami sajnos szép lassan “el halkult”. Aztán rájöttem hogy Twitteren minden fent van, ma már több is mint kéne, és miért ne csinálhatnék én egy ilyen oldalt magyar nyelven? Ma meg már meghaladta a követők száma azt az oldalt is, amit kb lehetetlennek tartottam. Bár időközben többen is elkezdték követni a példámat – szerencsére többen máshogy, más tartalommal, színesebbé téve a magyarul elérhető FIFA tartalmak sorát – azt azért elmondhatom, hogy a legnagyobb közösség itt gyűlik össze nap mint nap.

És ez szerencsére nem csak az oldalkedveléseknél látszik, a reakciók, hozzászólások, üzenetek számán meglátszik, pezseg a közösség.Vannak kisebb tervek a jövőre nézve – mondjuk a 10.000 kedvelés elérése a facebook oldalon – meg vannak nagyobbak, amit nem garantálok hogy 2022-ben már sikerül megvalósítani. De mindenképp szeretnék majd videókat gyártani, valamikor, valamilyen formában, azt még nem tudom pontosan hogyan.

Vannak egyre gyakrabban felmerülő igények, ha szeretnétek hogy csináljak saját FUT facebook csoportot vagy Discord szervert, jelezzétek többen és lehet megvalósulnak.Lehet lesz még később hasonló poszt, például hogy miért kötődök valamilyen szinten a videojáték újságíráshoz, mert nem ez az oldal az első ilyen jellegű “munkám” de most egyelőre búcsúzok tőletek a makacs számokkal, mert azok nagyon fontosak, hogy a jövőben akár egy nagyobbat merjek majd álmodni. Jó bulit mindenkinek, én még kb 1 órát a melóhelyen vagyok (full értelmetlenül) de hamarosan otthon a kis családdal.

2021 utolsó napján:

  • Facebook kedvelések: 7502
  • Facebook követők: 7775
  • Instagram követők: 577
  • Twitter követők: 74
  • YouTube feliratkozók: 281
  • fifa.gyufo.hu oldalt naponta 26 különböző ember keresi fel
  • gyufo.hu oldalt naponta 44 különböző ember kerresi fel
  • Konzol adok-veszek csoport 2.200 tag

BÚÉK

Vélemény, hozzászólás?