• 2023.03.24. 05:17

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Megéri kivenni Flashback Mahrez-t?

Bygyufo

nov 9, 2021

Amit a legelején le kell szögeznem: csak zsetonért őt sem, de semmelyik SBC lapot nem érdemes kivenni úgy általánosságban. Ha tele vagy untrade SBC töltelék lappal, és mondjuk egy hónapja nem változtattál a poszton hozzám hasonlóan, akkor érdemes lehet elgondolkozni rajta.

Sancho gold lapját használom a játék eleje óta, nagyon elégedett voltam vele. Hiába a gyengébb PAC, hiába érik utol a védők, valahogy mindig átküzdi magát a védőkön. Nem csak az 5 csillagos cselezés miatt ami nagyon jól működik nála, van hogy leütközik de valahogy beleakad a lábába a labda, és mondjuk 10/7 sikeresen jön ki egy ilyen párharcból. És ezt a PHY nem indokolja, egyszerűen ilyen meta (vagy inkább bugos?) a kártya.

Ami rögtön érezhető volt Mahrez esetében hogy gyorsabb. Sokkal jobban fut el a széleken mint az angol, azonban ha mégis utolérik jön a csalódás, mert őt bizony könnyen leütközik és a labda nem marad nála. Valamiért nem ragad úgy hozzá mint Sanchohoz. Viszont sokkal jobban fordul le, ha nincs kontakt a védővel könnyen és látványosan tör be a büntetőterületre. Eddig 7 alkalommal járult hozzá gólhoz, 2 alkalommal távolról bombázott a kapuba, 2 alkalommal faképnél hagyta a védelmet míg háromszor 100%-os ziccert alakított ki a társnak. Vagyis csak minden második mérkőzésen járult hozzá gólszerzéshez.

Sajnos kevés mérkőzés jutott még neki – 7 WL, 1 DR és 6 Play-offs – így még nehéz végítéletet mondani, de muszáj voltam írni róla mert folyamatosan kérdezitek milyen. Az-az érzésem vele kapcsolatban hogy jó kártya, sokkal több rejlik benne, azonban nem jönnek a gólok és gólpasszok amennyire kellene. Igaz, elrontott nagy ziccerre sem emlékszem tőle, csak simán nem került annyit a labda közelébe ennyi idő alatt.

Vélemény, hozzászólás?