• 2023.01.31. 06:11

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

EA Play 10 óra

Bygyufo

szept 20, 2021

EA Play 10 órás trial

Ha rendelkezel EA Play előfizetéssel, szerdától játszhatsz 10 órát a FIFA 22-vel. Nem kell előrendeléssel rendelkezned, csak előkell fizetni az EA Playre másra nincs szükség. A storeban találod az előfizetés lehetőséget.

Alapból az 1 hónap 1.229 Ft, de ha jól tudom most akcióban valami nevetséges 300 Ft körül van az előfizetés. Vagyis 300 Ft-ért tudsz játszani 10 órát a FIFA 22-vel, meg rengeteg játékkal egy hónapig. A hülyének is megéri.

Egyébként szokás szerint levan halva az EA Play szerver, így könnyen előfordulhat hogy amikor belépnél egy hibaüzenet fogad. Nem kell aggódni, szerdán megfog jelenni egy Play Trial gomb a storeban a FIFA 22 adatlapján. Ha végeztél a 10 órával nem kell törölni, amit letöltött az a teljes játék, és a megjelenés napján tudsz majd tovább játszani vele.

Érdemes lesz a 10 órát csak játékra használni. Minden másra ott lesz az aznap megjelenő Web App. Csapat építés, SBC stb érdemes az Appon keresztül intézni és a 10 órát tényleges csak gameplayre használni.

Frissítés, el se hiszem hogy ilyen kérdés felmerül: a 10 órát nem kell egyben lejátszani, bármilyen szakaszban nyomhatod. Akár minden nap 1-1 órát, többet vagy kevesebbet, bárhogy.

Vélemény, hozzászólás?