• 2022.12.07. 03:31

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

Objectives > Positional Play

Bygyufo

szept 6, 2021

Ezzel a feladattal pozíció módosító kártyákat tartalmazó packot szerezhetünk a FIFA 22-be. A feladatok egy részét Friendlies —> Bring Your Best módjában kell teljesíteni. Ez a játékmód max chemistry szabály szerint zajlik, szóval bárhogy variálható a csapat minden link és pozíció zöld lesz, minden kezdő játékos fullos kémián játszik. Maximum 5 loan kártya lehet a csapatban és legalább kettő 92+ ratinges kell hogy kezdjen.

  • Midfield Mavericks: szerezz gólt a tizenhatoson kívülről CAM játékossal a kezdőben legalább 6 középpályással: CM, CDM, CAM, LM és RM a középpályások. Mindegy a felállás és hogy hol kezdenek, maga a kártya legyen középpályás. Pl ST helyén is lehet CAM. Ezt a Bring Your Best módban kell teljesíteni.
  • Daring Defense: szerezz gólt LB, RB és CB játékossal ugyanazon a mérkőzésen Squad Battle módban legalább professional nehézségen vagy Division Rivals módban a kezdőben legalább 5 védő játékossal.
  • Through the Middle: adj 10 gólpasszt középpályással indítással (Y / háromszög) Bring Your Best módban.
  • Positional Precision szerezz gólt ST játékossal és adj gólpasszt RM játékossal ugyanazon a meccsen Bring Your Best módban.
  • All-Out Attack!: szerezz gólt hátvéddel, középpályással és csatárral ugyanazon a mérkőzésen Squad Battle módban legalább professional nehézségen vagy Division Rivals módban a kezdőben legalább négy támadóval. ST, CF, LF, RF, LW és RW a támadó pozíció.

Vélemény, hozzászólás?