• 2022.12.03. 07:08

FIFA Ultimate Team oldala

www.fifa.gyufo.hu

3 nap tiltás Facebookon

Bygyufo

aug 22, 2021

Péntek este 10 óra óta nem elérhető szinte semmilyen facebook szolgáltatás számomra, miután megosztottam egy néhány másodperces videót Szoboszlai Dominik egyik góljáról.

A twitteren talált néhány másodperces videó telefonnal készült, közepes minőségű volt. Hasonló és sokkal jobb videók azóta is elérhetőek a közösségi platformokon. Mondjuk ez a lényegen nem változtat, jogvédet volt és kész. Ezt pedig a Német foci liga kiszúrta, vagy annak valamilyen kereső algoritmusa vagy tudom is én, mindegy.

Ezután jött a figyelmeztetés hogy jogvédet, törölte az átalam feltöltöt videót a facebook és kaptam három nap némítást. A magán profilom, a FIFA oldalam, a Bburago oldalam, párom Divat oldala, Messengeren nem válaszolhatok az üzenetekre, még a marketplacen sem, semmit sem kommentelhetek vagy kedvelhetek. Az olvasáson kívűl minden funkciót buktam minden oldalamon, azért mert kiraktam egy 15 másodperces videót. Egyszer. Nem figyelmeztettek, hogy ilyet nem szabad, többet ne tegyem mert dádá lesz, hanem bamm. Lecsapot a bann hammer. Hibáztál, nincs kegyelem.

Ezt nehezen de elfogadom, a jövőben jobban fogok figyelni mit rakok ki az oldalra. Viszont ami sokkal fontosabb, ebből tanulva sokkal jobban kiterjesztem a tartalomgyártás minél több platformon. Mert a FIFA hírek, leírások és hasonló dolgok sok időt és energiát kívánnak, és igenis tartalomgyártás. A felépített 7000+ fős közösséget pedig nem szeretném elveszíteni.

Így mostantól nem csak facebookra összpontosítok, ennek egyik legfrissebb bizonyítéka ez a weboldal. Ide is felkerül most már minden tartalom, de Instagramra is sokkal több tartalom lesz, minden felkerül oda is. Kövessetek be légyszíves YouTube-on, oda csak kisebb jelenetek kerülnek fel egyelőre, de a nagyon távoli jövőben lesznek majd komplexebb videók is. Illetve kössetek be Twitteren @gyufo1 ahol a FIFA mellett téma lesz a LEGO meg sok minden más, amit szeretek.

Vélemény, hozzászólás?